dealer-logo

AB Menuiserie

Rue Ernest Matagne 34

5330 Assesse

0032477886355

Download je gratis geschenk: de complete PVC-schrijnwerkgids

In 58 vragen en evenveel boeiende antwoorden kom je alles aan de weet over pvc ramen en deuren. We hopen jou niet alleen antwoorden op je vragen te bezorgen, maar je ook te inspireren en verrassen met boeiende nieuwe inzichten, zoals de prijs van pvc-schrijnwerk t.o.v. andere materialen en de 100% recycleerbaarheid ervan.

Vous construisez ou rénovez ? Pour vos portes et fenêtres, faites confiance à AB Menuiserie ! Dans notre atelier d’Assesse, nous travaillons les profilés pour vous fournir des châssis, sur mesure si besoin.

Vous proposer le meilleur en termes de produits et de service, c’est notre credo ! C’est pourquoi nous sommes partenaires de fournisseurs haut de gamme réputés en Europe comme Kömmerling pour les châssis en PVC.

 

Bent u aan het bouwen of renoveren? Voor uw deuren en ramen, vertrouw op AB Menuiserie! In ons atelier in Assesse werken wij de profielen uit om u, indien nodig, kozijnen op maat te leveren.

Ons credo is om u het beste te bieden op het gebied van producten en service! Daarom zijn wij partners met gerenommeerde Europese leveranciers zoals Kömmerling voor PVC ramen.

Website