dealer-logo

Building Windows

Grote Leiestraat 205

8570 Anzegem

0032496122697

Download je gratis geschenk: de complete PVC-schrijnwerkgids

In 58 vragen en evenveel boeiende antwoorden kom je alles aan de weet over pvc ramen en deuren. We hopen jou niet alleen antwoorden op je vragen te bezorgen, maar je ook te inspireren en verrassen met boeiende nieuwe inzichten, zoals de prijs van pvc-schrijnwerk t.o.v. andere materialen en de 100% recycleerbaarheid ervan.

Building Windows is een dynamisch bedrijf die zich al meer dan 40 jaar specialiseert in de productie van ramen en deuren in kunststof en aluminium. De firma is ontstaan als een filiaal van Building Plastics, de marktleider in rolluikprofielen, accessoires en afgewerkte producten. Vroeger specialiseerden wij ons enkel in kunststoframen. Met een sterk geautomatiseerd machinepark hebben wij een hoogstaand product dat goed in de markt ligt, dankzij de veelzijdige toepasbaarheid en een breed assortiment aan kleuren.

Sinds enkele jaren, door de opkomst van thermisch onderbroken aluminium profielen zijn wij ook begonnen met een aluminium raamproductie. Deze hoogkwalitatieve genormeerde profielreeks kan aangeboden worden in een waaier van RAL-kleuren, structuur- en metaal-laksoorten. Door de vooruitdenkende werkwijze van zijn medewerkers is Building Windows de grootste producent van Aliplast Aluminium ramen van België geworden, voor de kunststof afdeling werken we met Kömmerling als leverancier. Dagelijks maken we in onze ateliers in Anzegem nu meer dan 150 ramen, deuren, schuiframen en verandadaken die met de grootste zorg bij u thuis geleverd worden.

100% belgische productie, daar zijn we trots op!

 

Building Windows est spécialisé depuis 40 ans dans la production de châssis et portes en PVC et aluminium. La firme était une filiale de Building Plastics, leader du marché Européen en profils de volets, accessoires et produits finis. Auparavant nous étions seulement spécialisés dans la construction de châssis PVC. Avec notre atelier fortement automatisé, nous avions un produit de haute qualité qui était bien adapté aux demandes du marché. Grâce a une grande gamme de couleurs et une adaptation universelle.

http://www.buildingwindows.be/Récamment, avec l´apparition des profils en Aluminium avec coupure thermique, nous avons démarré un atelier de production de châssis aluminium. Ce système de profilés de haute qualité, normée CE, vous est offert dans une variété de couleurs métalliques, RAL et structurés. Grâce a l´approche futuriste de nos collègues, Building Windows travaille ensemble avec le producteur de châssis PVC Kömmerling, et nous sommes le plus grand producteur de châssis Aluminium Aliplast de la Belgique. Journalièrement nous produisons dans nos ateliers en Anzegem plus de 150 châssis, portes, coulissants et vérandas qui sont livrés soigneusement chez vous.

100% produit en Belgique, nous en sommes fiers.

Website