dealer-logo

Callplast

Dragonderdreef 11

8570 Vichte

056715940

Download je gratis geschenk: de complete PVC-schrijnwerkgids

In 58 vragen en evenveel boeiende antwoorden kom je alles aan de weet over pvc ramen en deuren. We hopen jou niet alleen antwoorden op je vragen te bezorgen, maar je ook te inspireren en verrassen met boeiende nieuwe inzichten, zoals de prijs van pvc-schrijnwerk t.o.v. andere materialen en de 100% recycleerbaarheid ervan.

Callplast – Alucall is gespecialiseerd in de fabricatie en plaatsing van PVC en aluminium buitenschrijnwerk. Ramen, deuren, schuiframen, enz… worden in eigen beheer in ons ateliergefabriceerd en door onze eigen montagedienst met oog voor detail en volgens de regels van de stiel geplaatst.

Daarnaast is Callplast – Alucall als toeleverancier van schrijnwerkers en onderaannemers een betrouwbare en stipte partner.

Voor de fabricatie van ons PVC schrijnwerk vertrouwen we reeds jaren op Kömmerling. Als Europees marktleider van PVC-profielen garanderen zij hoogkwalitatieve en economische oplossingen voor uw buitenschrijnwerk.

 

Callplast – Alucall est spécialisé dans la fabrication et la pose de menuiseries extérieures en PVC et en aluminium. Fenêtres, portes, fenêtres coulissantes, etc… sont fabriqués dans notre propre atelier et installés par notre propre service de montage avec le souci du détail et dans les règles de l’art.

En outre, Callplast – Alucall est un partenaire fiable et ponctuel en tant que fournisseur de menuisiers et de sous-traitants.

Pour la production de nos menuiseries en PVC, nous faisons confiance à Kömmerling depuis de nombreuses années. Leader européen du marché des profilés en PVC, ils vous garantissent des solutions de qualité et économiques pour vos menuiseries extérieures.

Website