dealer-logo

Chassis 2000

Champs de Tignée 12

4671 Barchon

0472412686

Download je gratis geschenk: de complete PVC-schrijnwerkgids

In 58 vragen en evenveel boeiende antwoorden kom je alles aan de weet over pvc ramen en deuren. We hopen jou niet alleen antwoorden op je vragen te bezorgen, maar je ook te inspireren en verrassen met boeiende nieuwe inzichten, zoals de prijs van pvc-schrijnwerk t.o.v. andere materialen en de 100% recycleerbaarheid ervan.

CHASSIS 2000 est une société familiale spécialisée dans la conception, la fabrication et la pose de fenêtres, portes, garages, volets et vérandas, en BOIS et PVC.

Vous recherchez des conseils en menuiserie pour établir votre projet de rénovation ou de nouvelle construction, nous vous invitons à visiter notre salle d’exposition ouverte au grand public tous les jours.

 

CHASSIS 2000 is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de vervaardiging en de installatie van ramen, deuren, garages, luiken en veranda’s, in HOUT en PVC.

Als u op zoek bent naar advies over timmerwerk voor uw renovatie- of nieuwbouwproject, nodigen wij u uit om onze showroom te bezoeken, die dagelijks voor het grote publiek geopend is.

Website