dealer-logo

De Neef

Steenweg op Dendermonde 1

1745 Opwijk

0052350566

Download je gratis geschenk: de complete PVC-schrijnwerkgids

In 58 vragen en evenveel boeiende antwoorden kom je alles aan de weet over pvc ramen en deuren. We hopen jou niet alleen antwoorden op je vragen te bezorgen, maar je ook te inspireren en verrassen met boeiende nieuwe inzichten, zoals de prijs van pvc-schrijnwerk t.o.v. andere materialen en de 100% recycleerbaarheid ervan.

De firma De Neef ramen bvba is opgestart in 1976 door de heer Hugo De Neef en is momenteel aan zijn 2e generatie toe. Wanneer we vandaag terugblikken zien we een dynamische onderneming die een gestage groei heeft gekend en steeds met de nieuwste evoluties op vlak van PVC buitenschrijnwerk is meegegaan. In de toekomst zal dit niet anders zijn.

Als specialist in de productie en plaatsing van PVC ramen en deuren begrijpen we bij De Neef ramen bvba dat je huis meer is dan alleen maar bakstenen, ramen en deuren. Het is je thuis! Om die reden betrachten we steeds een persoonlijke benadering, opdat wij aan ieders specifieke eisen en wensen tegemoet kunnen komen. U kan er zeker van zijn dat u de beste kwaliteit aan een faire prijs bekomt.

 

La société De Neef ramen bvba a été fondée en 1976 par M. Hugo De Neef et se trouve actuellement dans sa deuxième génération. Lorsque nous regardons en arrière aujourd’hui, nous voyons une entreprise dynamique qui a connu une croissance régulière et qui a toujours suivi les dernières évolutions dans le domaine de la menuiserie extérieure en PVC. Cela ne changera pas à l’avenir.

En tant que spécialiste de la production et de l’installation de portes et fenêtres en PVC, nous, chez De Neef ramen bvba, comprenons que votre maison est plus que des briques, des fenêtres et des portes. C’est votre maison ! C’est pourquoi nous adoptons toujours une approche personnelle, afin de pouvoir répondre aux demandes et aux souhaits spécifiques de chacun. Vous pouvez être sûr que vous obtiendrez la meilleure qualité à un prix équitable.

Website