dealer-logo

FT Chassis

Rue Chapelle Beaussart

6030 Marchienne-au-pont

0032474026377

Download je gratis geschenk: de complete PVC-schrijnwerkgids

In 58 vragen en evenveel boeiende antwoorden kom je alles aan de weet over pvc ramen en deuren. We hopen jou niet alleen antwoorden op je vragen te bezorgen, maar je ook te inspireren en verrassen met boeiende nieuwe inzichten, zoals de prijs van pvc-schrijnwerk t.o.v. andere materialen en de 100% recycleerbaarheid ervan.

Depuis plus de 20 ans, nous installons et fabriquons des châssis dans nos propres ateliers à Charleroi et dans toute la province du Hainaut mais aussi à Namur, dans le Brabant Wallon et dans le Nord de la France.

En tant que fabricant Kömmerling Select, nous sommes particulièrement sollicités pour la pose de châssis en PVC mais nous proposons également des châssis aluminium, des châssis en bois et également des châssis bois/alu.

 

Sinds meer dan 20 jaar plaatsen en produceren wij ramen in onze eigen ateliers in Charleroi en in de hele provincie Henegouwen, maar ook in Namen, Waals-Brabant en Noord-Frankrijk.

Als een Kömmerling Select fabrikant, zijn wij vooral gevraagd voor de installatie van PVC ramen, maar wij bieden ook aluminium ramen, houten ramen en ook hout/aluminium ramen aan.

Website