dealer-logo

Gorissen

Heikempstraat 1107

3640 Kinrooi

003289564427

Download je gratis geschenk: de complete PVC-schrijnwerkgids

In 58 vragen en evenveel boeiende antwoorden kom je alles aan de weet over pvc ramen en deuren. We hopen jou niet alleen antwoorden op je vragen te bezorgen, maar je ook te inspireren en verrassen met boeiende nieuwe inzichten, zoals de prijs van pvc-schrijnwerk t.o.v. andere materialen en de 100% recycleerbaarheid ervan.

Vele mensen ervaren ramen en deuren als de kwetsbare punten in hun woning.

Dat verandert de dag dat ze kennismaken met Gorissen bv.

Wist u dat Belgen meer en meer geneigd zijn om te renoveren? Met de nieuwe regelgeving op het gebied van isolatie en de ouderdom van veel van onze woningen is renovatie voor veel Belgen een noodzaak geworden.

De diversiteit van Kömmerling producten maakt het mogelijk dat iedereen de gepaste ramen en deuren voor zijn huis kan hebben. Iedereen heeft zijn eigen wensen en voorkeuren, daarom bieden wij een ruim en gevarieerd aanbod, wat betreft vorm, kleur en stijl.

Of het nu deuren of ramen zijn, Kömmerling zal aan uw behoeften voldoen.

 

Pour de nombreuses personnes, les fenêtres et les portes sont les points vulnérables de leur maison.

Cela change le jour où ils rencontrent Gorissen bv.

Saviez-vous que les Belges sont de plus en plus enclins à rénover ? Avec les nouvelles réglementations sur l’isolation et la vétusté de nombre de nos habitations, la rénovation est devenue une nécessité pour de nombreux Belges.

La diversité des produits Kömmerling permet à chacun de disposer des fenêtres et des portes appropriées pour son habitation. Chacun a ses propres souhaits et préférences, c’est pourquoi nous proposons une gamme large et variée en termes de forme, de couleur et de style.

Qu’il s’agisse de portes ou de fenêtres, Kömmerling saura répondre à vos besoins.

Website