dealer-logo

Moeys VP

Paardenstraat 13

3060 Bertem

016481990

Download je gratis geschenk: de complete PVC-schrijnwerkgids

In 58 vragen en evenveel boeiende antwoorden kom je alles aan de weet over pvc ramen en deuren. We hopen jou niet alleen antwoorden op je vragen te bezorgen, maar je ook te inspireren en verrassen met boeiende nieuwe inzichten, zoals de prijs van pvc-schrijnwerk t.o.v. andere materialen en de 100% recycleerbaarheid ervan.

Na meer dan 44 jaar ervaring in het vak van de schrijnwerkerij is het mooi om even nostalgisch achterom te kijken. Om even terug te denken hoe het pioniersverhaal van Moeys begon, met wat handgereedschap, een manuele lasmachine en een massa ambitie.

Sinds 1971 is Moeys geselecteerd verdeler van het Duitse merk voor PVC RAMEN van KÖMMERLING. Door een jarenlange ervaring en dagelijkse training kan Moeys het beste vakmanschap van zichzelf combineren met de kwaliteit van KÖMMERLING.

 

Après plus de quatre décennies d’activité dans le domaine de la menuiserie extérieure, il est bon de se retourner pour évaluer l’ampleur du chemin parcouru. Se souvenir des débuts de la firme Moeys, une des pionnières du secteur, lorsqu’elle n’avait pour seuls auxiliaires qu’une machine à souder et quelques outils. Mais aussi une ambition démesurée.

Depuis 1971, Moeys est l’un des distributeurs sélectionnés des portes et fenêtres en PVC de Kömmerling. Fort d’une expérience de trois décennies, Moeys peut associer son savoir-faire propre à la qualité mondialement reconnue de Kömmerling.

Website