Vitrerie François

Chemin de la Ferme du Garde 2

7090 Braine-le-Comte

067485998

Download je gratis geschenk: de complete PVC-schrijnwerkgids

In 58 vragen en evenveel boeiende antwoorden kom je alles aan de weet over pvc ramen en deuren. We hopen jou niet alleen antwoorden op je vragen te bezorgen, maar je ook te inspireren en verrassen met boeiende nieuwe inzichten, zoals de prijs van pvc-schrijnwerk t.o.v. andere materialen en de 100% recycleerbaarheid ervan.

Du matériel de qualité. Nous ne travaillons qu’avec du matériel Allemand réputé et de bonne qualité. Nous sommes en contact permanent avec eux afin de garantir que nous fournissons des châssis répondant à toutes les exigences d’esthétique, de tenue dans le temps et d’étanchéité.

La satisfaction du client avant tout

Notre but ultime est la satisfaction du client. Nous ne laissons rien au hasard pour que votre changement de châssis se fasse sans tracas.

 

Kwaliteitsmaterialen. Wij werken alleen met gerenommeerde, hoogwaardige Duitse materialen. Wij staan voortdurend met hen in contact om ervoor te zorgen dat wij kozijnen leveren die voldoen aan alle eisen op het gebied van esthetiek, duurzaamheid en waterdichtheid.

Klantentevredenheid eerst

Ons uiteindelijke doel is klanttevredenheid. Wij laten niets aan het toeval over om ervoor te zorgen dat uw vervanging van ramen probleemloos verloopt.

Website