Kömmerling werkt in België samen met schrijnwerkers van topniveau. Deze erkende en gespecialiseerde (familie)bedrijven produceren en plaatsen PVC ramen, deuren, hefschuifdeuren, schuiframen, rolluiken, …

Als producent van en Europees marktleider voor PVC-profielen voor ramen, deuren, rol- en klapluiken en voor pvc-platen en Mastiff-deurpanelen garandeert Kömmerling, het reeds 125 jaar gevestigde merk van de profine Group, hoogkwalitatieve en economische oplossingen voor buitenschrijnwerk. De Duitse profielen worden door Belgische schrijnwerkers tot op maat gemaakte ramen, deuren, … verwerkt. De combinatie van Duitse techniek en Belgisch vakmanschap zorgt voor buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit in elk gebouw.

kommerling pvc ramen en deuren kwaliteit select

Profine heeft zich altijd gebaseerd op de filosofie van samenwerking. Veel van de schrijnwerkers zijn familiebedrijven en dit al generaties lang. Geen wonder dat veel klanten al meer dan vijftig jaar loyaal zijn aan het merk Kömmerling. Ze vertrouwen op waarden zoals kwaliteit, vernieuwing en ervaring. De vooruitstrevende ondernemersactiviteiten vormen de basis van dit gedeeld succes. Als leverancier van raam- en deurprofielen biedt Kömmerling een breed gamma aan van raam- en hefschuifsystemen die zich onderscheiden van de concurrentie. Het aanbod aan systemen is zeer divers en biedt ook de basis voor creatieve oplossingen die zijn afgestemd op specifieke behoeften. Of het nu gaat om grote ramen, vouwramen, hefschuifdeuren met opvallende kenmerken en hoeken, de Kömmerling-systemen zijn de sleutel tot vrijwel elk ontwerp. Kwaliteit betekent niet alleen de sterke éénheid van het assortiment, maar ook de controle op alle stadia van het product, zowel in onderzoek en ontwikkeling, productie, ontwerp of recyclage. Met vertrouwen, openheid en transparantie voldoet het merk Kömmerling aan de uitdagingen van de toekomst en heeft het herhaaldelijk zijn positie bevestigd als een van de leidende merken van pvc-raamprofielen. Er is ongetwijfeld een Kömmerling Select schrijnwerker in jouw buurt:

Schrijnwerker vinden

Kömmerling verdeelpunt in mijn buurt

Er is vast en zeker Kommerling-verdeelpunt in de buurt